Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Karakterek

2008.02.12

                     Karakterek

 

newspic

 

Dr. Gordon Freeman:

Az MIT-n végzett elméleti fizikus. Jelen volt a Black Mesa-ban amikor megkezdődött az invázió. Sikerült felszabadítania a Xen bolygót és megölni Nihilanth-t. G-man szolgálatában állt, aki a Xeni hőstett után kiszakította térből és időből, hogy ha szüksége lesz rá újra bevethesse. Az idő eljött és a küldetés City17-be irányítja.

 

newspic

 

G-Man:

A titokzatos kék ruhás ügynök Gordon főnöke és végigköveti őt a játékban, a távolból felügyeil és ha kell akkor ködös kétértelmű tanácsokkal látja el. Származása és kiléte ismeretlen, de mindig egy lépéssel előttünk jár.
  

 

newspic

 

Dr. Eli Vance:

Egykoron a Black Mesa komplexumban dolgozott mint kutató, Ő foglalkozott a Xenről származó új anyagok vizsgálatával. A lábával fizetett azért, hogy élve kijusson a csatatérré vált laboratóriumból. Most a City17 lázadóinak egyike, folyamatosan dolgozik továbbra is a teleportálás tökéletesítésén.

 

 newspic     

Alyx Vance:

Eli Vance lánya, anyja meghalt a Black Mesaban történtek során. A helyi ellenállás oszlopos tagja. Segíti apját a kutatásokban. Gordon kísérője lesz a City17-ben a való harc során. A multjával kapcsoatban még sokminden nem derült ki eddig.

 

 

newspic

 

Dr. Isaac Kleiner:

Eli Vance társa volt a Black Mesa-ban és a katasztrófa után is együtt dolgoznak tovább a teleportáláson. Sikerült sokmindent megmentenie az egykori munkahelyéről, többek között egy H.E.V. Suit Mark-ot (speciális öltözet) és egy kedves háziállatot Lamaart.

 

newspic

 

Barney Calhoun:
 
A Black Mesa egyik segítőkész biztonságiőre volt és a támadás után keserves küzdelmet folytatott a kijutás reményében. Miután kijutott beépült a combine-ok közé, mint katona. Igyekszik minnél több információt megszerezni a felkelők számára és ahol tud ott segít nekik.

 

newspic

 

Dr. Wallace Breen:

A Black Mesa egykori igazgatója. A combine Birodalom vele vette fel a kapcsolatot és neki közsönhettük az invázió kezdetét. A hét órás háborúban feladja az emberiséget támadóinak. City17 és a föld korlátlan urának teszik meg az elnyomók, mit sem törődve a milliós emberveszteséggel továbbra is a combine megszállás mellett érvel az összes lehetséges médiumon keresztül.

 

newspic

 

Gregori atya:

Ravenholm erőskezű lelkipásztora, annak ellenére, hogy nyája nagyrésze meghalt vagy zombi lett Ő maradt. Igyekszik minnél több zombit visszasegíteni a halálba, elég nagy sikerrel. Amikor találkozik Gordonnal segít neki átvergődni ezen a barátságtalan környéken.

 

newspic

 

Dr. Judith Mossman:
 
Dr Eli Vance aszisztense a titkos laboratóriumban. Annak idején együtt dolgozott Gordonnal a Black Mesa-ban.

 

 

 

newspic

 

Dog:
 
Eli Vance alkotta meg lányának ezt az "aranyos" háziállatot, melynek fő feladata Alyx védelme lett. Hatalmas erejének köszönhetően többször is segítségére lesz majd a felkelőknek.

 

 

newspic

 

Vortigaunt:

A Xen nevű bolygóról érkezett idegenk, akiket Gordon szabadított fel régen. A rabszolgasorstól tartva a lázadók mellé álltak, és igyekeznek minnél több borsot törni a combine-ok orra alá.

 

 

newspic

 

Colonel Odessa Cubbage:

A tengerparti lázadók vezére. Gordon-t megtanítja, hogyan küzdjön a combine járművek ellen és ellátja RPG-vel

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.